Remixer och covers

Här presenterar vi de remixer och covers vi gjort av andras låtar, liksom andras remixer och covers av våra låtar.

Om ni vill göra en remix eller cover på en av våra låtar, eller skulle vilja höra en av era låtar i Norator-tappning, så tveka inte att kontakta oss!

Våra remixer

Mononot - Back to Back

Mononot är Per Broberg som gör minimal analogsynt. Niklas remixade den här låten och gav den ett Norator-sound.

Lowe - Breathe In Breathe Out

Lowe är ett svenskt band som gör alternativ new wave-pop. Den här låten har fått ett lite luftigare stuk med en lagom touch av analogsyntar.

Moulin Noir - Kiss Me Quick

Moulin Noir är Anders Wikholm som gör syntmusik i New Romantic-stil. Vår version har fått ett mer dans- och syntpoporienterat sound.

Hertzinfarkt - Rette Sich Wer Kann

Hertzinfarkt är en tysk grupp som gör lite mörkare synthpop. Den består av Diana på sång och Jan som skruvar synthar. Vår version har behållit lead-sången men i övrigt har vi gjort en blippigare och mer Norator-artad version, med Kalle på trestämmig kör.

Andras remixer

Tyvärr har vi ännu ingen remix att presentera här. Vem vill vara först? :)

Våra covers

Page - Allt jag pekar på

Page är en av de allra första syntgrupperna i Sverige och år 2010 är det 30 år sedan de bildades. För att fira detta gjordes flera covers av olika band, däribland vi som gjorde den här versionen. Vi hoppas vi bidragit med lite Norator-känsla och att ni gillar den.

Page - Hus av glas

Det här är vår andra cover av en låt av Page, också den en del av hyllningsprojektet. Vi har här en lite annorlunda stil med tendenser åt Italodisco, samt lite latinskt inspirerade rytmer i ett parti av låten.

Sista mannen på jorden - En tanke

Sista mannen på jorden är en svensk grupp som gör alldeles underbar synthpop. Den består av Eddie Bengtsson och Christer Hermodsson. Vår version har lite fler stämmor och ett lite blippigare stuk som vi hoppas ni gillar.

Andras covers

Pumpan - Signal

Pumpan , eller Patric Dimander, är en svensk musikmakare som även är en av grundarna av PA Tronic. Han har gjort en upbeat-variant av låten med lite hårdare sound. Vi hoppas ni gillar den lika mycket som vi!

Creative Commons License
Senast ändrad 2017-11-21 14:43
Valid HTML5